En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Müzelik örgülarda ve yangın merdiveni alanı elverişsiz olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Kesilme skorsı 4’ten ziyade olmayan habitat lakinçlı binalar bâtınin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya saika vermemesi bâtınin kapatılmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Montaj: Yangın kapısı, rast şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Montaj ve Bakım: Yangın kapkaloriın sahih şekilde monte edilmesi ve manzum olarak bakımının bünyelması önemlidir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın kapıları, yangın esnasında alevlerin ve dumanın geçişini engellemek bâtınin özel olarak tasarlanmıştır. Yangın esnasında kapının sızdırmaz olması, yangının özge odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Ters takdirde hem bâtınerideki insanoğlunun hem bile ürkü halinde karıneriye geçmiş giren insanoğlunun yaşamaının tehlikeye atılması üzere bir keyfiyet gır konusu olmaktadır.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile sorunlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının yanı Yangın Kapısı saf son had farklı paha skalasına sahiptir.

Report this wiki page